Falsterbo horseshow

Helgen spenderades i Falsterbo med Ebba,Ellen Sofia och Kattis. Vädret var kanonbra och Peder kom 1a i lördagens derby när vi var där och kollade. Det fanns inget att klaga på med andra ord! Det är sjukt hur mycket jag saknar att träna och tävla när man står bredvid och kollar.. jag har ju egentligen haft alla möjligheter att göra det med både Havatar och Davina. Det är så tråkigt att kroppen inte riktigt håller…

På söndagen passade jag även på att hälsa på Nogat Innan jag åkte hem. Jag saknar verkligen honom av hela mitt hjärta, den finaste hästen man någonsin kan tänka sig. Det känns så konstigt att veta att han inte är min längre.. Jag har inte riktigt insett det än. Undra om man någonsin kommer att göra det?

22F99028-F3D2-4C83-BCE7-43C9C3F6AFCE 99C6FE08-571C-4E33-98FC-256AEADA0D24 993574F8-CD31-4FD3-9234-1A8FB8FB5DDE

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>