Magsjuk? Jaga hästar?

Måndag morgon när jag skulle flyga tillbaka till Sverige fick jag självklart magsjuka eller matförgiftning. Ni kan ju bara tänka er hur kul jag hade det på flyget samt den långa bilresan hem från Stockholm… Nu mår jag mycket bättre. Har fortfarande lite feber men tänkte att det är bäst att stanna hemma från jobbet idag också. Så nu har jag sett hela säsong två av 13 reasons why och även börjat kolla gossipgirl för tredje gången haha!

Inatt lyckades även hästarna att rymma,så jag var ute vid 01 på hästjakt. Det är så typiskt att sånt här ska hända när jag är ensam hemma. Det var tur att det var några killar som såg hästarna på vägen och körde in vid mitt hus. Tycker synd om dem som inte alls var hästvana men som gjorde sitt bästa för att hjälpa mig få in dem i stallet. Jag förstår inte hur de har rymt, för staketet var inte sönder och elen var på.. får hålla tummarna att dem stannar i hagen för jag känner inte riktigt för att jaga hästar inatt igen haha.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>