Spontanare till Spanien

Eftersom att jag jobbade kväll förra veckan var jag ledig på fredag, så då passade jag på att ta en spontan resa för att hälsa på Ebba och Erica på Mallorca! Det är ganska sjukt att man hinner med så mycket på bara 3 dagar.

jag skulle vara smart och spara pengar och tid genom att flyga från Stockholm.. det var bara det att jag lyckades boka flyget dit från Skavsta och flyget hem till Arlanda haha! Sånt där lyckas bara jag med … Det var tur izabell och hampus kunde ställa upp och köra mig till Skavsta på morgonen så jag enkelt kunde ta bilen hem på måndag morgon.

Jag körde upp till Stockholm direkt efter jobbet på torsdagskvällen så det blev ingen sömn för mig den natten. Men som sagt, sova kan man göra när man är död!

 

97D21CC6-6C24-4559-95F9-C4CA978049BD

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>