Spontanare till Malta

jag och Luggi bokade precis en resa till Malta!!! Tanken var från början att vi skulle ta bilen ner till Venedig ,men vädret var inte på topp denna veckan så det fick bli Malta istället. Vi åker imorgon bitti och ska bo hos min morfar som har hus där. Jag håller tummarna på att vädret kommer vara lika bra som det står att det ska vara! Vi stannar torsdag till måndag, så det blir en lång weekend.

Jag stukade foten förra veckan, så har inte kunnat åka snowboard på ett tag. Foten är fortfarande svullen och gör ganska ont så det ska bli skönt att få åka iväg lite. Det finns inte så mycket att göra här i st anton när man inte åker skidor eller snowboard på dagarna.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>