Milano

I onsdags efter jobbet tog jag och två kompisar bilen till Milano för att äntligen få se matchen mellan Milan-Inter. Vi var i Italien för bara någon månad sedan men efter som att en fotbollsspelare dog ställdes alla matcher in. Jag är egentligen ingen fotbollsfantast men det var riktigt häftigt att få sitta där och kolla, riktigt bra tryck!  Denna gången blev det dock bara en dagstur till Milano, jag hade gärna stannat någon dag till ,men det får bli en annan gång. Tanken är att vi ska ta en roadtrip nu när vädret har blivit varmare och säsongen går mot sitt slut!milan inter

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>