Lördagens bravader

I lördags fick jag äntligen träffa Linnea och alla vänner från Göteborg, det var verkligen så längesedan nu! Vi började kvällen på Odyssea In Loco där vi åt mat och drack vin. Efter det gick vi till Emmelines kompis som fyllde 25 och avslutade sedan kvällen på push. Det blev en dyr med rolig kväll. Får verkligen ångest över att vara ute på klubben i Sverige, behöva betala inträde, dyra drinkar och skjuts fram och tillbaka. Mycket bättre i alperna där man har gångavstånd till allt och där en shot inte kostar mer än 25 kr haha!

Min lillebrors kompis körde dit och hämtade oss i Göteborg så att vi slapp att ta bussen. Vi kom hem vid klockan 06 och bara efter en timma blir jag väckt av att alla hästarna var på rymmen. Så lägligt. Jag hade heller inte heller tid att somna om eftersom vi skulle iväg till ridhuset vid kvart över nio. Jag antar att jag kommer sova väldigt skönt inatt iallafall haha

8BF6EB85-FA18-4196-ACAD-D174374CED87 82D52204-CC39-42A7-80B3-5AD2D3D1B1E1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>