4 dagar

Idag är det exakt fyra dagar innan jag åker tillbaka till St anton en sista gång denna säsongen. Jag har verkligen blivit bekväm med att vara hemma och det känns nästan lite jobbigt att åka tillbaka. Speciellt nu när inte Jennifer bor kvar i lägenheten. Men hur som helst vet jag att april är den bästa månaden,har jag varit där sedan i december får jag stå ut 3 veckor till! Våren når st anton mycket snabbare och hur underbart är det inte att sitta i T-shirt i solen, kolla ut mot bergstopparna och dricka en kall öl? Det är svårslaget helt enkelt!283A38BC-F60A-48D4-AA57-FC5243B260AC

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>