Hemma två veckor

Eftersom jag varit sjuk en hel del och att det hänt mycket saker i vår familj bestämde jag mig för att åka hem till Sverige i två veckor. Känns otroligt skönt att få vakna upp i sin egen säng och kunna öppna ett fullt kylskåp för första gången på över tre månader!

Det var jag och Jennifer som tog min bil tillbaka till Sverige. Vanligtvis brukar det ta mig 15-17 timmar att köra men denna gången tog det hela 22 timmar. Jag vet inte riktigt hur, men jag lyckades köra fel flera gånger… skyller på min gps haha! På torsdag åker jag tillbaka igen, denna gången ensam, men det är inte första gången så det kommer nog gå bra.(iallafall om gpsen visar rätt väg)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>