Hästfest

Vilket fint väder det har varit!

Jag har saknat hästarna och ridningen så otroligt mycket nu när jag var borta så det absolut första jag gjorde när jag kom hem var att rida! Det är sån tur jag har så snälla unghästar som det bara är att hoppa upp på även om de har vilat hela vintern. Tanken är att vi ska sälja alla hästar utan två, jag har inte tiden och samma intresse längre.

Unghästar är ju speciellt att rida.Det tar tid och man måste alltid ha bra tålamod .Det är så lätt att förstöra hästens positiva inställning till ridning och träning!  Självklart är otroligt kul att se alla framsteg som de gör men ibland tänker jag att det hade varit skönt med en häst som redan är utbildad. En häst som man bara kan ha skoj med.

Det är en tjej som ska komma och provrida på söndag så jag håller tummarna att hon och Davina passar bra ihop!

Vi tog lite bilder häromdagen, såg tyvärr i efterhand att linsen var smutsig i ena hörnet, men tänker att jag lägger ut dem här ändå. davina davina

davina

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>