Back in St Anton

Då är det äntligen december vilket betyder vinter och St anton! Jag nellie och Per bilade ner sista november och har nu varit här i tre veckor.

För en gångs skull är det mycket snö och jag tycker att alla säsongerna verkar vara väldigt trevliga och roliga. Känns som detta kan bli den bästa säsongen!

Förra vintern jobbade jag ingenting men denna säsongen måste jag ha ett jobb! För tillfället har jag ett jobb två dagar i veckan på wellnesscenter där jag städar duscharna och toaletterna på ”badhuset”. Ett enkelt jobb med tanke hur mycket fördelar jag får. Men jag känner att två dagar i veckan inte riktigt räcker, utan jag behöver nog ett jobb till. Gärna ett kvällsjobb så jag får mer tid till skidåkningen!St snton St anton 80484BDE-2FFF-4C91-97B0-DCD460FB4B64

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>