Gittis Kellerkinder

 

Jag är verkligen så tacksam över att jag har det jobbet jag har. Jag tror faktiskt att jag och Mikaela har det bästa jobbet i St Anton! Vi jobbar varannan morgon där vi serverar frukost till hotellets gäster, frågar vad de vill ha att dricka och ser till att inget tar slut på buffén. Vi jobbar mellan 06,45 till senast 10,30 men slutar väldigt ofta tidigare, så vi har alltid tid att åka skidor,gå på afterski eller gå ut på kvällarna. Med jobbet får vi får gratis boende precis vid centrum,frukost och middag  varje dag och 400 Euro i månaden. Inte nog med det utan vi har också en väldigt snäll tant som tar mycket god hand om oss och hon är verkligen som mamma nr 2. Vi serverar dock inte bara frukost utan vi städar även undan vattnet i skidrummet varje dag och hjälper städerskan med hotellrummen varje lördag när det är bytesdag. Skidrummet tar endast 15min att göra och vi har ingen bestämd tid så det är lugnt, men man kan väl säga att lördagar är inte riktigt min favoritdag längre!

Innan jag hittade detta jobbet satt jag verkligen och funderade hur jag skulle få allt att gå ihop, jag räknade ut att jag skulle gå back ungefär 3000kr i månaden.

Att jag hittade Mikaela var ju dessutom pricken över i, vi passar väldigt bra ihop och är dessutom väldigt lika när det kommer till vissa saker, det är väldigt tur för att bo i ett litet rum i källaren tillsammans med någon man inte gillar i några månader kan nog bli ganska påfrestande haha..kellerkinderGitti

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Gittis Kellerkinder

  1. Hejsan!
    Det låter verkligen som ett drömjobb! Har fixat boende i St Anton för den kommande säsongen men att få gratis boende och halvpension OCH 400 i månaden låter ju nästan för bra för att vara sant. Vilket hotell jobbade du på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>