Ett år till i skolan

teknis

Då är det bestämt. Jag måste gå om 2an… Det känns så otroligt pinsamt men samtidigt vet jag att det inte är för att jag är osmart eller något utan den enda anledningen är att jag varit borta så mycket från skolan. Det känns tungt att veta att jag egentligen bara skulle ha ett år kvar i skolan men nu har jag istället två. Jag känner knappt några 97 på Teknis och det känns hemskt att komma in i en klass där alla redan känner varandra bra. En fördel är att det är 7 andra i min klass som ska gå om, så förmodligen kommer jag hamna med dem.

Jag har inte riktigt bestämt mig helt 100 hur jag ska göra än. Det står mellan att gå om tvåan med 97orna eller ta ett sabbatsår och pluggar allt själv och sedan bara åker till skolan och gör proven. Då slipper jag komma in helt ny i en klass som jag inte känner och jag behöver bara läsa om de kurserna jag inte klarade förra terminen.  Det är ett ganska jobbigt beslut men jag hoppas att det löser sig i slutändan.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>