NP-prov ??

Fy tusan för nationella prov. På något sätt lyckas jag alltid prestera mitt sämsta varje gång vi ska göra nationella prov. Tror faktiskt jag skulle kunna göra samma prov i 6an och få bättre resultat än nu. Jag har haft så otroligt svårt att koncentrera mig idag och förstår mig verkligen inte på detta med natonella prov… Som den där frågan om hur många meter 13 feet var, varför i hela friden fick man den frågan på läsförståelsen? eller första delen på hörförståelsen, hon pratade så otroligt fort och jag hann varken skriva eller lyssna. Så typiskt.

Jag tycker att det hade räckt att man gjorde nationella endast en gång under hela gymnasietiden! Jag hoppas i all fall det gick bättre för er än vad det gick för mig.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>