”Du har fint hår”

jag har många gånger fått höra att mitt hår är fint, men nej. Mitt hår är skitfult! Det är slitet,tråkigt och trassligt.

Jag hade så gärna velat göra något nytt med mitt hår men har verkligen ingen aning vad. Jag funderade lite på att färga det mörkare, men eftersom att jag är så blek kommer jag troligtvis bara se sjuk och ännu blekare ut. Om ni har några idéer på vad jag hade passat i får ni gärna skicka någon bild eller något, för jag är så trött på mitt hår!

Kolla bara här hur det ser ut när jag vaknar. Och på bilden ser ändå bra ut jämfört med vad det brukar.morgonfrilla

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>