Kortegen slut

Då var kortegen slut för detta året!

Tyvärr var jag inte lika delaktig som förra året. Var inte riktigt på humör och hade mycket annat i tankarna de dagarna. Min klass hade bidraget  om Paul walkers död. Jag tyckte det var ett ganska dåligt bidrag då det mest var sorgligt men det var otroligt svårt att komma på bidrag och vi trodde det skulle vara ganska enkelt att bygga till. Vi byggde en bil , men tyvärr höll den inte riktigt hela kortegen. Lite fult och misslyckat, men då går det bara att göra det bättre tills nästa år som tur är!

Det var många klasser som hade lagt ner mycket tid på sina byggen och framförallt hade roliga bidrag! Det jag tyckte var bäst av alla var de som hade byggt om Miley Cyrus wrecking ball. Önskar jag hade tagit kort så ni alla kunde se, jag skrattade så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen när jag såg den fösta gången. Den killen som stod där uppe i magtröja och kalsonger och skulle imitera Miley gjorde det läskigt bra. Sen fanns det även Tobias klass som hade händelsen när Justin bieber satt i fängelse. Självklart var det Tobias som satt inburad på deras kortegbidrag. Det var ganska roligt och alla småtjejer blev helt tokiga när de såg Tobias. Han lyckades samla på sig många nya followers på twitter den kvällen haha.

 

För er som inte var och kollade på kortegen kan ni läsa och hitta lite bilder här ->  Kortegen 2014

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>