Kalas

idag vaknade jag av att vi skulle sjunga för Daniella som bor här, hon fyllde nämligen 16år idag!:) det var ett litet kalas med glass och andra godsaker och en glad Della fick en moppe i present! är så dålig att ta kort och ber om förlåtelse om det, ska försöka bättra mig!:D Sen har jag även varit ute och ridit med Elin, det fick bli en riktig långtur i skogen och hästarna kändes väldigt bra! längtar tills jag kommer ut på tävlingsbanorna igen!<3

och sist men inte minst har jag hälsat på min tjockis faster:)eller aah, tjock o tjock haha hon är gravid och det är bara 3 månader kvar tills jag får ytterligare en kusin till. ska utan tvekan bli favvo kusinen har jag bestämt! haha

så nu ligger jag väl i min mjuka säng och ska förbereda mig för imorgon, är ju faktiskt valborg och det ska firas med dem bästa vännerna!:D

Aventür

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Kalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>