modelljobb

förlåt för jag inte varit så bra på att uppdatera bloggen dem senaste dagarna, har haft massor att göra, nationellaprov,skol arbeten, jobb och tjejsnack!

kan berätta snabbt om in fredag nu när jag ändå ligger här hemma, var i skolan hade nationella prov vilket gick sådär, skrev ganska mycket men inte säker på att texten blev så bra, menmen. Efter skolan mötte jag upp min gose Kathrine, vi åt lite lunch på jensen´s och spanade lite på tatuerings dropin, Kathrine ska nämligen tatuera sig.Man blev sjukt sugen på att med göra en men tyvärr skulle nog både min mamma och min modell agentur döda mig lite smått:( efter den goda salladsbffen träffade jag Malin och vi bestämde oss helt spontant att gå och kolla på bio, det fick bli American pie! den var lätt värld att se!, otroligt rolig och bra, men föreslår er att titta på dem andra filmerna innan ni ser denna:) Sen när jag kom hem ringde telefonen och jag fick besked att jag skulle upp dagen efterför att fotas lite för Elle!:D fick alltså jobbet!

idag:

idag har jag då suttit ca 7 timmar i bilen och dem andra timmarna har jag blivit sminkad,påklädd och fotad, mycket trevligt men lite besviken att jag fick ha den hårda rock/emo stilen på mina kläder, kände mig inte så fin haha. Fick även fotas med 2 killar, och av alla grupperna var vi dem ändå som blev fotade ute, det var kallt och blåste otroligt mycket.mitt hår blåste så mycket så tror knappt man kan se mitt ansikte på bilderna hahah, men huvudsaken var att fotografen var nöjd med bilderna!

så för er som vill se mig i tidningen Elle bör ni köpa nr 8 som kommer ut i augusti!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>