hjäääälp

har fortfarande otroligt ont i min mage så fick stanna hemma från skolan, så nu den senaste timmen har jag nog varit  inne på säkert 10 olika klädbutiker på nätet, så sjukt synd att jag inte har så mycket pengar:( hittar massa kläder som skulle trivas perfekt i min garderob!

behöver hjälp av er läsare att hitta:

  • linne/t-shirt som är urringad i ryggen
  • svart skinnjacka som är lite kortare
  • snygga blåa jeans-shorts

så om ni vet något av dessa punkterna som stämmer in vad jag söker så vore det sjukt snällt om ni berättade vart jag kan hitta det:) tack på förhand!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>