Ge mig sommar!

Börjar bli otroligt trött på detta vädret, regn,regn och mera regn… förra året vid den här tiden hade jag redan tagit första doppet i sjön och vi satt ute och grillade varje kväll :( men hur som helst, tillbaka till verkligheten!

hade en väldigt trevlig dag i Danmark igår och det var roligt att träffa alla, dock kan jag inte förstå hur konfirmation kan vara en så stor grej i Danmark, det var nästan som en bröllopsfest? allt var otroligt fint det var 5 rätters middag och fint dekorerat. Christina den jäkeln fick otroligt mycket pengar, och när jag säger mycket menar jag över 15.000, förstår inte varför inte jag kunde fått en sån konfirmation haha 😀 tog lite bilder jag tänkte lägga upp på bloggen men självklart så har min sladd gått sönder så kan inte föra över bilderna :( ska verkligen försöka fixa detta så snabbt som möjligt!

och för er som vill veta har min dag idag sugit riktigt hårt !:( har varit den drygaste dagen på länge i skolan, tiden stod typ stilla och så har jag även otroligt ont i magen så har bara legat i min säng och tyckt synd om mig.. verkligen FML för tillfället… men något som gör mig på bättre humör är lit gamla bilder från sommaren 2011, bjuder på lite bilder!

puss på er sålänge! (:

jag solarmamma o jagmamma o jag

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>