Mot Danmark

 

godmorgon alla!:)
jag sitter just nu med mamma & pappa i bilen på väg till Danmark. Min danska kompis Christina ska nämligen konfirmeras idag och i danmark är det väldigt stort så vi ska bara åka ner över dagen:) ska bli roligt att träffa alla vänner igen!
har med mig kameran så kommer nog komma upp lite kort på bloggen ikväll eller imorgon
inviger även mina nya Converse som mamma köpte till mig igår, kännar att ja fått ganska mycket skor det senaste men man kan ju aldrig få för mycket skor! 😀
puss så länge!
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>